Norsk flagg, klikk for norsk språk American Flag click for english language

Velomobil Media er et fleksibelt medieselskap som kan ta på seg små og store oppdrag. Vi er alene om å tilby rullende reklame på attraktive kjøretøy som gir meget god oppmerksomet. Velomobil har en høy miljøprofil, og er det mest energieffektive kjøretøy i verden. Velomobil Media lager skreddersydde løsninger for bedrifter og organisasjoner som ønsker å profilere seg på en morsom, sporty og miljøvennlig måte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo Den Grønne Sykkel

NuVinci N360 trinnløst navgir

Velomobil Media selger NuVinci trinnløst planetgir. Stillegående og enkelt vedlikehold, still inn det giret du vil, uten hopp og støy i girskiftene.

NuVinci N360 trinnløst navgir
NuVinci 360 baserer seg på et system med kuler som vris for å endre girutvekslingen. 360% mellom laveste og høyeste gir.

NuVinci
NuVinci

NuVinci
NuVinci N360 leveres med tilpasning for skivebrems eller navbrems. Girskift foretas med et vrihåndtak, som gjør det mulig å styre giret trinnløst. NB: Minste tannhjul fremme må ikke være mindre enn 1,6 x bakre tannhjul. Eks: 16 t bak gir minimum 26 t fremme. Nuvinci kan bruke 16, 17, 18, 19, 20, 21 og 22 tenner. Bruk kun 6-8 speed kjede med NuVinci.
Vil du kjøpe NuVinci? Kontakt oss