Norsk flagg, klikk for norsk språk American Flag click for english language

Velomobil Media er et fleksibelt medieselskap som kan ta på seg små og store oppdrag. Vi er alene om å tilby rullende reklame på velomobiler som gir meget god oppmerksomet. Velomobil har en høy miljøprofil, og er det mest energieffektive kjøretøy i verden. Velomobil Media lager skreddersydde løsninger for bedrifter og organisasjoner som ønsker å profilere seg på en morsom, sporty og miljøvennlig måte.

Logo Den Grønne Sykkel

Velomobil Media Schlumpf Innovations
Speed Drive

Velomobil Media anbefaler Schlumpf Innovations planetgir for våre velomobiler. Schlumpf Innovations er et veldig solid planetgir som gjør det mulig å skifte gir uten kabler, bare ved hjelp av en knapp i fremkranken. Schlumpf har flere varianter, Mountain Drive (1:2,5), Speed Drive (1:1,65) og High Speed Drive (1:2,5) Disse girene har lengre rekkevidde enn vanlige 3-skiftere framgir, og gir deg en høyserie og lavserie så og si uten overlapping.


Speed Drive girer opp 1,65 ganger, dersom du har 40 tenner fremme, vil det utgjøre 66 tenner med planetgiret inne. En vanlig road racer har 50 eller 52 tenner framme. Se specs for Speed Drive her
Les FAQ om Schlumpf her
Interessert i å kjøpe Schlumpf planetgir? Kontakt oss