Norsk flagg, klikk for norsk språk American Flag click for english language

Velomobil Media er et fleksibelt medieselskap som kan ta på seg små og store oppdrag. Vi er alene om å tilby rullende reklame på velomobiler som gir meget god oppmerksomet. Velomobil har en høy miljøprofil, og er det mest energieffektive kjøretøy i verden. Velomobil Media lager skreddersydde løsninger for bedrifter og organisasjoner som ønsker å profilere seg på en morsom, sporty og miljøvennlig måte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo Den Grønne Sykkel

Velomobil Media WAW velomobiler

Velomobil Media selger WAW velomobiler i Norge. WAW er en rask, praktisk og værbeskyttet velomobil, som gjør deg i stand til å sykle behagelig i all slags vær året rundt. WAW velomobil leveres i tre varianter, glassfiber, Kevlar eller karbonfiber.
Glassfiber er lett å reparere, kevlar er et veldig sterkt og lett materiale, karbonfiber gjør velomobilen lett og stiv/rask. Standard størrelse er WAWXL for syklister opp til 190 cm.
WAW leverers også med elektromotor (EWAW). Last ned specs her


Velomobil er en pedaldrevet super aerodynamisk sykkel


Praktisk: WAW kan enkelt deles i 3 for mer kompakt transport f.eks i en bil.


Rask: WAW er normalt 50% raskere enn en vanlig racersykkel, på grunn av den gode aerodynamikken.

Med en velomobil kan du sykle raskere uten å bruke så mye energi som på en vanlig sykkel. Særlig på flate strekninger og i motvind vil du merke fordelene med velomobilen.


Velomobilen kan leveres med Schlumpf Mountain Drive for klatring i bratte motbakker. Les om Schlumpf her


Pakk velomobilen for langtur, du er beskyttet mot vær og vind. For langsommere turer kan du bruke sykkeltilhenger.


Trenger du finansiering av en velomobil? Skaff deg en sponsor først. Vi kan hjelpe deg med strategier og kontrakter for sponsing av din velomobil. Kontakt oss